Vaemenia logistics - kurir

VAEMENIA LOGISTICS srl

Via Novara 8/C
28881 Casale Corte Cerro (VB)

tel. (+39) 0323 670492
fax (+39) 0323 670493


email: info@vaemenialogistics.com

P.IVA 02253100032 - Cookie - Privacy
Tvrtka Vaemenia logistics s.r.l. osnovana je u jakoj strateskoj poziciji sa sjedistem u industrijskoj zoni Casale Corte Cerro, koja spaja industrijsku zonu Omegne sa industrijskom zonom Gravellone Toce. Nasa osnovna djelatnost je cestovni prijevoz tereta u domacem te medjunarodnom prometu.

Nas vozni park varira od malih zatvorenih teretnih vozila nosivosti 2 tone, tandema (kamion i prikolica) nosivosti 30 tona do tegljaca nosivosti takodjer 30 tona.

Tvrtka posjeduje tisucu kvadratnih metara zatvorenog skladisnog prostora koje omogucuje difernciranje izmedju prijevoza komadne robe, kompletnog utovara i skladistenja robe kao operativne opskrbe, te suradnju sa inozemnim partnerima i klijentima iz sjeverne europe i Svicarske.

Takodjer, razvoj suradnje sa cestovnim prijevoznicima diljem italije i europe te zeljeznicama, omogucuje nam pruzanje usluge koja je u stanju zadovoljiti potrbe nasih klijenata, od velikih narudzbi sve do spot isporuka.

U pocetku fokusirani na prijevoz male kolicine robe, kroz dugi niz godina razvili smo znacajno iskustvo u upravljanju i prijevozu materijala iz metalne i papirne industrije (od sirovine do gotovog proizvoda i namotaja). Takodjer smo opremili nas vozni park sa svim uredjajima potrebnim za prijevoz u ovom sektoru kako bi prozivodi nasih klijenata putovali u maksimalnoj sigurnosti.
Sigurni da mozemo udovoljiti svakom vasem zahtjevu, stojimo Vam na raspolaganju te jamcimo kavalitetnu uslugu i tocnost.